Παρεχόμενες Υπηρεσίες

 • Δωρεάν παραλαβή-παράδοση:
  Λόγω των γρήγορων ρυθμών ανάπτυξης δημιουργήσαμε την δωρεάν παραλαβή - παράδοση όλων των υπαρχόντων σας, ρούχα, χαλιά, κουρτίνες, παπλώματα, κουβέρτες, φλοκάτες, προίκα, καλύμματα. Η υπηρεσία λειτουργεί καθημερινά εκτός Κυριακής και απευθύνεται σε όλη την Θεσσαλονίκη ακόμα και για ένα κομμάτι κατόπιν επικοινωνίας.
 • Δωρεάν φύλαξη ρούχων:
  Έχουμε την δυνατότητα να φυλάξουμε τα ρούχα σας για μια σεζόν στις εγκαταστάσεις μας έτσι ώστε να μην επιβαρύνετε η ντουλάπα σας. Τα ρούχα καθαρίζονται και φυλάσσονται αεροστεγώς και όταν ζητηθούν σιδερώνονται για να τα παραλάβετε φρέσκα και καθαρά.
 • Καθαρισμός χαλιών:
  Ανταποκρινόμενοι στις επιθυμίες σας δημιουργήσαμε πριν από τέσσερα χρόνια την υπηρεσία καθαρισμού και φύλαξης των χαλιών σας, μηχανής, χειροποίητων, φλοκάτων, μοκετών, Μπουχάρα, μεταξωτά κ.α. Η φύλαξη είναι για μία σεζόν και παρέχεται δωρεάν.
 • Επιδιορθώσεις ρούχων:
  Μπορούμε να επιδιορθώσουμε τα ρούχα σας, κόντεμα, στένεμα, αλλαγή φερμουάρ, αλλαγή φόδρας, γύρισμα γιακάδων στα πουκάμισα κ.α. κατόπιν συνεννοήσεως. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να έχετε με καρφίτσες τα ρούχα σας και το άρτιο προσωπικό μας θα κάνει ακριβώς ότι θελήσετε όσο δύσκολο και να είναι αυτό.
 • Καθαρισμός δερματίνων:
  Εμπιστευτείτε τα δερμάτινα σας στους ειδικούς για το καθάρισμα ή τη βαφή τους. Γίνονται αλλαγές  χρώματος και επιδιορθώσεις όπου χρειάζεται. Τα δερμάτινα πρέπει να καθαρίζονται τουλάχιστον μια φορά το χρόνο για να διατηρούνται καινούργια.
 • Καθαρισμός και σιδέρωμα κουρτινών και τραπαριών:
  Καθαρίζουμε τις κουρτίνες σας ανάλογα με το ύφασμά τους είτε με στεγνό είτε με υγρό καθάρισμα.
 • Ξεκρέμασμα όλων των ειδών κουρτινών, μεταφορά και καθάρισμα και επανατοποθέτηση / κρέμασμα:
  Εσείς δεν χρειάζεται να κάνετε τίποτα. Ερχόμαστε στο χώρο σας και αναλαμβάνουμε το ξεκρέμασμα όλων των ειδών των κουρτινών σας, τις καθαρίζουμε και ερχόμαστε και τις επανατοποθετούμε.
 • Καθαρισμός νυφικών:
  Μετά την ωραιότερη στιγμή της ζωής σας, αναλαμβάνουμε να επαναφέρουμε τον νυφικό σας στην πρότερα κατάσταση του ώστε να διατηρηθεί στο χρόνο. Μπορούμε επίσης να αναλάβουμε τον καθαρισμό νυφικών και από οίκους νυφικών.
 • Καθαρισμός στρωμάτων από τα ακαρέα (acari):
  Τα ακάρεα είναι μικροσκοπικά έντομα στα οποία ανήκουν οι σκώροι και τά τσιμπούρια. Κατά χιλιάδες διαβιώνουν στα στρώματα και στα χαλιά μας και καθώς εισπνέουμε τα περιττώματα τους μπορούν να προκαλέσουν πολλές αρρώστιες στον άνθρωπο από αλλεργίες μέχρι και πιο σοβαρές ασθένειες. Πολλά ακάρεα προκαλούν διάφορες ασθένειες και στον άνθρωπο όπως το είδος Sarcoptes scabies, το οποίο προκαλεί την ψώρα (δομή).
  Κατόπιν ραντεβού ερχόμαστε στο σπίτι σας και με ειδικά μηχανήματα καθαρίζουμε επιτόπου τα στρώματα και τα χαλιά σας (το καθάρισμα αφορά τα ακαρεα και όχι τους τυχόν λεκέδες).
 • Καθαρισμός παπλωμάτων - κουβερτών
  Αναλαμβάνουμε τον καθαρισμό των παπλωμάτων συνθετικών, μάλλινων, και πουπουλένιων όπως και των κουβερτών σας. Το καθάρισμα γίνεται με υγρό ή σκόνη αναγνωρισμένων απορρυπαντικών.